Tarieven

Reconnective Healing Sessie

€90

.
 • Ervaar Zelf wat deze Nieuwe Frequenties voor Jou kunnen betekenen
 • Maak de stap naar Heelwording en Transformatie
 • Vaak niet meer dan 3 sessies nodig om blijvende veranderingen teweeg te brengen!
 • Boek zelf je sessies online!
ik wil een sessie boeken

Distance Reconnective Healing

€90

.
 • Ervaar de Frequenties thuis!
 • Ontvang de healing op het moment en de plaats die jou het beste uitkomt.
 • Met altijd een nagesprek over jou ervaring.

  .

Ik wil graag een afstand sessie boeken!

Jouw Persoonlijke Reconnection

€333

2 opeenvolgende sessies
 • Kom weer in Contact met je Ware Zelf!
 • Activatie van de Axiatonale Lijnen en Punten.
 • De Upgrade van je EnergieSysteem!
 • Tussen de twee sessies zit minimaal 1 nacht en maximaal 72 uur
Ik wil graag The Reconnection ontvangen!

Heb je nog vragen? Lees de FAQ hieronder of maak contact!

Frequently Asked Questions

Healing kan plaats vinden in een oogwenk. Het kunnen toestaan van de healing kan soms wat tijd kosten.
Hoewel de derde sessie vaak als “bijzonder” wordt ervaren, kan het zijn dat je al na de eerste of tweede sessie voelt dat het genoeg is.

Een healingsessie werkt nog een hele tijd door. Vaak zijn de veranderingen direct waarneembaar, soms wordt er een proces van heling in gang gezet en realiseren sommige mensen zich pas na een langere periode wat er sindsdien is veranderd.

Als Reconnective Healing Practitioner doe ik geen diagnoses, noch behandel ik specifieke aandoeningen. Ik kan je in contact brengen met de frequenties en deze het werk laten doen. Wat de healing brengt is altijd in overeenstemming met jou Hoger Zelf en jouw unieke levenspad. Om dit proces zich zo goed mogelijk te laten voltrekken is het zelfs beter dat ik niet zo veel weet van je specifieke klachten, om zo min mogelijk geneigd te zijn naar een bepaalde uitkomst toe te werken. Ontspan vooral en laat met een open houding komen wat er komt, zonder te willen sturen.
Vaak zijn niet meer dan drie sessie voldoende om een blijvende verandering teweeg te brengen op het punt in je leven waar je nu staat.  Als je later met een andere uitdaging in je leven zit, kun je hiervoor nieuwe sessies boeken.
Uiteraard ben je geheel vrij om die therapieën en behandelmethodes te volgen die goed voor je voelen.
Wat vaak voorkomt is dat de behoefte aan steeds andere vormen van therapie verdwijnt wanneer je in contact komt met de frequenties van Reconnective Healing en je dichter bij jezelf komt.
Ook kan het voorkomen dat je na de sessies beter gaat voelen waar je werkelijk behoefte aan hebt en dat precies die mensen op je pad komen die jou dat kunnen aanreiken, of dat je ziet dat je ineens stappen durft te zetten ter ondersteuning van je genezingsproces. Ga mee in de stroom van het leven geleid door de wijsheid van het Universum. Zó kan de heling en transformatie zich het gemakkelijkst manifesteren.
Ik zal je nooit aanraden je reguliere behandeling te stoppen of te onderbreken. Je bent ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor je genezingsproces. Als je voelt dat je veranderingen aan wil brengen in de reguliere zorg die je krijgt, bespreek dat dan met je behandelend arts of specialist.
Je komt voor Reconnective Healing als je in je leven specifieke uitdagingen tegenkomt op gebied van gezondheid en welzijn, lichamelijk, emotioneel, geestelijk en sociaal. Tijdens een sessie maak ik verbinding met de Frequenties van Reconnective Healing en gebruik ik mijn handen om zonder je aan te raken op zoek te gaan naar plekken in je systeem die de aandacht vragen. Jij ligt met gesloten ogen, gekleed op een behandeltafel en laat komen wat er komt zonder actief “mee te werken” of anderszins te sturen.
Meestal zijn drie sessies voldoende om blijvende veranderingen te laten plaatsvinden. Soms kan je echter voelen dat het na één of twee sessie al voldoende is. Na de sessies ga je zelf voelen wat de uitwerking hiervan is. Mocht je in later stadium voelen dat je met nieuwe uitdagingen in je leven wordt geconfronteerd dan kan je ervoor kiezen het proces te ondersteunen door het ondergaan van éen of meerdere sessies.

Bij de Reconnection maak je een afspraak voor twee sessies die op korte tijd van elkaar plaats vinden. Minimaal dient er een nacht tussen twee sessie te zitten en maximaal 72 uur. Tijdens de sessies maak ik contact met de Frequenties en terwijl jij met gesloten ogen op de behandeltafel ligt activeer ik diverse lijnen en punten in je energiesysteem, de Axiatonale lijnen.
Het activeren van deze lijnen en punten verbindt de energiestroom tussen jouw “blauwdruk” en het energiesysteem van de meridianen (acupunctuurlijnen en punten).
Dit heeft tot gevolg dat de cellen van het lichaam weer een toestroom krijgen van licht en informatie vanuit de cosmische orde.
Deze vaak levensveranderende gebeurtenis hoef je slechts eenmaal in je leven te ondergaan.
Hoewel vaak ook tijdens deze sessies heling op verschillende niveaus kan plaatsvinden is de inentie van de Reconnection anders. Vaak wordt het effect van The Reconnection beschreven als: Weer op m’n levenspad komen, mezelf te zijn en helderheid te krijgen over mijn specifieke taak hier op aarde.
Soms zijn de veranderingen heel snel te bemerken, soms duurt het wat langer voordat je kan benoemen hoe de uitwerking hiervan is. Er wordt een proces in gang gezet dat op ieder niveau van je wezen doorwerkt.
Ik raad je aan om eerst Reconnective Healing sessies te ondergaan om met de Frequenties in contact te komen en de uitwerking hiervan te ondervinden, hoewel dit niet verplicht is.