Wat is Reconnective Healing?

Reconnective Healing® is een vorm van healing die voor het eerst hier op onze planeet aanwezig is. Reconnective Healing® is in staat om ons opnieuw te verbinden met het universum en ons diepste zijn, niet alleen door een nieuwe set van helende frequenties, maar door mogelijk een heel nieuwe bandbreedte.

De effectiviteit van Reconnective Healing® is duidelijk aangetoond door de praktijkervaringen, maar ook in wetenschappelijke laboratoria.

Reconnective Healing® is vaak een levensveranderende ervaring, waarbij nieuwe frequenties gebruikt worden die kunnen helen op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, spiritueel of elk ander niveau. Reconnective Healing® onderscheidt zich heel duidelijk van Reiki, Johrei, Jin Shin, Qi Gong of Prana Healing en reikt voorbij iedere techniek die je ooit tegengekomen bent.

Onze lichaamscellen bevatten licht, dat alleen waarneembaar is met speciale apparatuur. Dat licht speelt een centrale rol bij onze gezondheid. Als er iets in onze gezondheid verandert, verandert er tevens iets in de hoeveelheid licht. De lichtdeeltjes in de cellen ‘vernieuwen’ ons op natuurlijke wijze. Bij celvernieuwing wordt alle informatie in de cellen gekopieerd, dus zolang de inhoud van de cel gezonde informatie bevat blijven we gezond. Dit noemen we het ‘zelfgenezend vermogen’. Indien een cel echter ‘ongezonde’ informatie bevat, dan wordt die informatie naar de nieuwe cel overgebracht.
Door Reconnective Healing® wordt de balans van je lichaam en geest hersteld. Zodra je cellen weer de normale, gezonde informatie bevatten, kan je zelfgenezend vermogen weer functioneren.
Reconnective Healing® wordt al langere tijd uitgebreid wetenschappelijk onderzocht. Inmiddels is gebleken dat er bij deze nieuwe healingsvorm versneld herstel van beschadigd DNA optreedt. Dat DNA speelt ook weer een sleutelrol bij de eerder genoemde cel vernieuwing.

Hoe ziet een sessie er uit en wat kun je verwachten?

De healing zelf kan in een oogopslag plaatsvinden. Er wordt tenslotte gewerkt met de snelheid van het licht. Waar soms wel wat tijd voor nodig is, is het kunnen integreren van de nieuwe balans.
Dat gebeurt niet altijd op een bewust niveau. Soms zijn meerdere sessies nodig om de lichaamscellen te laten gewennen. Meestal worden één tot drie sessies gepland, maar in sommige gevallen kan uitbreiding met enkele sessies wenselijk zijn. Bij Reconnective Healing® zijn wekelijkse of maandelijkse herhalingen niet nodig.
Bij een Reconnective Healing® sessie lig je, geheel gekleed, op een massagetafel. Ik raak je niet aan maar ik zoek met mijn handen boven je lichaam naar bepaalde plekken waar de energie sterker voelt.
Ik stem mij af op de Reconnective healing energieën, begin hiermee te resoneren en maak contact met je lichaam. Je lichaam begint dan te vibreren op je gezonde frequentie en alles wat niet mee resoneert, zoals ziekte, spanning en stress, valt weg. Tijdens een sessie is het belangrijk dat je je ontspant en geen verwachtingen hebt. Hoe meer je los laat hoe meer er komen kan. Het bijzondere aan een Reconnective Healing® is dat de healing komt in een vorm die voor jou past, op dit moment in je eigen proces.

Eric Pearl zegt hierover:

“Als je geluk hebt, zal jouw genezing komen in de vorm waar je op had gehoopt. Als je echt geluk hebt, zal jouw genezing in een vorm komen waarvan je niet eens had gedroomd – een vorm die het Universum speciaal voor jou in gedachte had.”

Een Reconnective Healing® sessie duurt tussen de 30 en 40 minuten. Na de behandeling evalueren we samen wat er tijdens de healing is ervaren. Gemiddeld worden twee tot drie behandelingen geadviseerd. Natuurlijk is het ook mogelijk om een enkele afspraak te maken.
Wil je weten hoe anderen een healing ervaren hebben? Kijk dan bij Ervaringen.

Opmerking: Reconnective Healing® is geen vervanging van geneeskundige behandelingen en/of medicijnen. Zoek in geval van ziekte dan ook altijd contact met een arts.