Ontmoet Aad

Aad Drewes

Certified Reconnective Healing Foundational Practitioner

and Certified to facilitate The Reconnection

Boek Online

Een afspraak maken gaat eenvoudig op deze website

Ja, ik wil een afspraak maken!

Hoewel ik niet in een milieu opgroeide waarin spiritualiteit een grote rol speelde begon ik mij al jong te verdiepen in die verschijnselen die niet door de wetenschap verklaard konden worden. Dat was een tijd waarin er nog geen internet was en alles wat ik op dat gebied kon vinden waren oude boekjes in de bibliotheek over onderwerpen als wichelroede lopen en zelfhypnose en praktische paranormale proefjes. Hoewel erg interessante studies wist ik dat er nog zoveel meer bekend moest zijn. Ik had duidelijk het gevoel dat het mogelijk was bewustzijnsverandering en heling in gang te zetten door puur aanwezig te zijn en zag daar zo vaak ook het bewijs van. In die tijd werd Reiki bekend en ben ik begonnen met het volgen van cursussen en heb alle inwijdingen ontvangen. Toen ik na m’n schooltijd kon kiezen voor een universitaire opleiding kon ik niet dat vinden wat aansloot bij mijn diepste verlangens om mij meer te ontwikkelen op dit vlak. Ook voelde ik dat ik een gedegen opleiding wilde hebben voordat ik met dit werk zou beginnen. Ik besloot toen een opleiding tot natuurgeneeskundig therapeut te volgen, eerst in Hilversum waar ik mij met de basisbeginselen van Traditionele Chinese Medicijnleer, Ayurveda, Natuurgeneeskunde en Homeopathie bezighield op de weekend opleiding. Na een jaar ben ik toen overgestapt op de opleiding voor Natuurgeneeskunde in Bloemendaal waar ik mij vijf jaar specialiseerde in Homeopathie, Natuurgeneeskunde en Counseling. Ook hou ik mij al die tijd al bezig met verschillende sjamanistische vormen van bewustzijnsverruiming en heling.

Hoewel ik een hele brede scholing heb kunnen genieten bleef de wens bestaan op een andere manier met mensen te werken en kon ik mijn draai nog niet vinden om als natuurgeneeskundige aan het werk te gaan. Ik werd toen ook vader van twee prachtige kinderen en mijn leven nam een andere wending waardoor ik mij meer op mijn bestaande klusbedrijf ben gaan richten.

Na een aantal jaar werd duidelijk dat dit niet mijn missie is en ben ik op zoek gegaan naar waar ik eigenlijk deze reis voor was begonnen. Ik kwam toen in contact met healing volgens de Barbara Brennan school en volgde daar diverse cursussen in.

In 2012 kwam Reconnective Healing op mijn pad en het lezen van het boek van Eric Pearl opende een weg naar een manier van healing die voor mij terug ging naar de oorspronkelijke eenvoud waar ik mij al zolang van bewust was.

Ik heb toen de seminars gevolgd en voelde dat ik eindelijk een vorm had gevonden waar ik mee kon werken.

Sinds dat moment ben ik werkzaam als reconnective healing practitioner en kan ik getuige zijn van de wonderlijke transformatieprocessen die cliënten doormaken wanneer ze deze healingsessies ervaren.

Voor mij is het een lange weg geweest om op dit punt te komen en weet daarom als geen ander hoe het is om via allerlei wegen op je pad te komen.

Reconnective healing opent voor mij nog steeds deuren naar nieuwe lagen van bewustzijn en de ontwikkelingen gaan door.

Graag bied ik mijn hulp aan bij jou ontwikkeling naar diegene die je altijd al was zodat ook jij je levenspad mag vinden. Ik wens van harte dat ook voor jou de deuren naar eenwording en heling mogen opengaan en de oneindige wonderen van bewustwording voor jou realiteit kunnen gaan worden.

Ben je benieuwd wat Reconnective Healing je kan bieden?

Boek dan eenvoudig online een sessie of bel me op 070 2500050