Ervaringen met Reconnective Healing

“Ik had nooit gedacht dat ik ook zonder middelen zulke ervaring zou kunnen hebben. Het was alsof er een gordijn werd weggetrokken en ik kon ineens zo helder zien wat er allemaal gebeurde. Ik zag wezens die om me heen stonden. Dat was best spannend. Sinds deze ervaring ben ik meer open gegaan en voel ik dat ik wordt geleid. Ik begin er nu achter te komen dat ik veel meer ben dan de ik die ik normaal ben en dat mijn bewustzijn al veel ouder is dan alleen dit leven. Het is echt een openbaring. Mijn leven heeft een heel nieuwe wending genomen en ik kom ineens in contact met mensen die zich ook kunnen herinneren waar ze vandaan komen.”

“Tijdens de sessie heb ik een diepe rust ervaren. Ik voelde dat ik niet zoveel hoef te strijden en dat alles goed is zoals het is. Na de derde sessie kan ik nu achteraf zeggen dat er sindsdien een heleboel is veranderd in mijn leven. Ik ben blij dat er rust is gekomen en ondertussen gaat er een hele nieuwe wereld voor mij open en voel ik steeds vaker contact met wie ik werkelijk ben.”

“Na jaren van depressie voel ik mij eindelijk bevrijd van een hele hoop last en zorgen.Het is alsof er nu altijd iemand meekijkt en me liefdevol toespreekt wanneer ik mij weer herinner aan de sessies die ik bij je heb gehad”.

“Na de derde sessie kan ik alleen maar zeggen: geweldig! Wat een prachtige ervaring!”.

“Ik kon me altijd maar moeilijk openstellen voor andermans ervaringen, het was alsof ik zoiets toch nooit zelf zou kunnen ervaren. Nu ben ik veel rustiger en weet ik dat niet meer zo hoef te zoeken. Ik ga met de flow en alles ontvouwt zich vanzelf voor me.”

“De reconnection was een hele bijzondere ervaring. Ik krijg zo duidelijk te zien wat mijn taak hier op aarde is en hoe ik zelf mensen zou gaan helpen. Ik besef me nu dat ik altijd al geleid ben om dat werk te gaan doen en voel me nu sterker staan in m’n missie. Nu ik dit zo sterk voel is het ook ineens alsof ik Ja heb gezegd tegen de kosmos en komen er nu ook mensen naar mij toe met hulpvragen. Ik weet nu dat het de bedoeling is dat ik dit werk ga doen en voel me een stuk zekerder.”